Una Diada espectacular!

L'escola era plena de dracs, roses, poemes...
El menjador de l'escola s'ha omplert d'aplaudiments en contemplar l'obra de teatre que ens han ofert els companys i companyes de 3r i 4t.

(aviat penjarem el vídeo amb les representacions)



 
L'obra l'han preparat des de tallers: representació, vestuari /complements i vídeo ( filmació de les activitats que han fet tots els companys de l'escola relacionades amb Sant Jordi: estampació de punts de llibres, creació de la nostra rosa, cantem la cançó, recitem poemes, escrivim poemes i rodolins...)












  

Enguany la representació ha estat acompanyada de música en directe interpretada per alumnes de 4t.






 



Després de la representació hem passat a l'entrega de llibres per la participació en el certamen de poesia. Els més petits (de P3 a 2n) han participar amb un treball conjunt de classe i a partir de 3r amb treballs individuals.





Hem comptat amb la visita dels nens i nenes de la Llar d'Infants Sol Solet. Han compartit una estona amb els alumnes de P3 fent diferents activitats relacionades amb la Diada: visita a la parada de llibres, fotos amb el Drac, projecció del conte "El cavaller Sant Jordi" a la classe dels Cargols (P3) i fins i tot hi ha hagut intercanvi de regals. Els més petits han portat unes galetes amb forma de drac i els nostres cargols els han regalat uns punts de llibre fets per ells.



A la tarda, alumnes i mestres hem participat en una gimcana molt diferent. Havíem de passar per diferents estacions on els alumnes més grans de l'escola ens llegien unes endevinalles. Si les encertàvem podíem gaudir d'un poema que ens recitaven mestres (pels de primària) o companys de 6è (pels companys d'educació infantil i cicle inicial).



Ens reciten un poema, escoltem ben atents!


I per finalitzar la Diada a l'escola, a l'entrada, l'AMPA ens tenia preparada una gran parada de llibres amb la presència del Drac del Baltà i una gran decoració on ens hem pogut fer fotos, tot escollint si volíem ser un ferotge drac, el valent Sant Jordi o la dolça Princesa.






I continuant amb la nostra protesta en contra de les retallades...una imatge val més que mil paraules.
Per un ensenyament públic i de qualitat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada